maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tervetuloa kevät!

Mulla on luonnoksissa tän postauksen otsikko vaihtunut useampaan kertaan; ensin piti toivotella hyvät naistenpäivät ja sitten piti kirjoittaa lakiehdotuksesta opintotukeen, mutta ennenkuin ehdin tehdä mitään, naistenpäivä oli ohi ja lakiehdotus oli hylätty. Koulun, töiden ja sosiaalisen elämän viemän ajan jälkeen ei tunnu ehtivän tehdä juuri mitään ylimääräistä. Ylimääräinen sanana kuulostaa negatiiviselta, mutta tässä se tarkoittaa juuri niitä asioita, mitä haluaisi tehdä. Asioita, jotka tuo hyvää mieltä ja nautintoa. Okei, oon mä vähän ehtinyt shoppailemaan ja räpsimään kuvia ulkona, mutta silti...

Tenttiviikko alkaa tällä viikolla, jonka jälkeen pääsee rentoutumaan viikon ajaksi (ajattelin kyllä tehdä silloin muutamia raportteja, joilla saan aikaisemman osaamisen perusteella "hyväksiluettua" muutaman kurssin) ennen kuin uusi jakso alkaa. Nyt alkaa uusi jakso treenaamisenkin saralla, nimittäin mun projekti kohti kesää. Tänään alkoi BodyCampin Peppu-Vatsa-Reisi -ohjelma, jonka kesto on 12 viikkoa. Joka neljäs viikko tulee uusi ohjelma sekä treenaamiseen että ruokavalioon ja pakettiin sisältyy yksi yhteinen treenikerta ohjelmaan osallistuneiden kesken. Käytiin vielä eilen burgereilla ihan vaan siksi, että nyt sellaiset herkut jää hetkeksi vähän vähemmälle. :D Mitään totaalikieltäytymistä en minkään ruoan suhteen tee, sillä siihen pätee sama kuin kaikkeen muuhunkin kiellettyyn: kielletty houkuttelee enemmän kuin tieto siitä, että siihen on mahdollisuus. Joskus voi herkutella, jos sen tekee kohtuudella. 

Viimeinen ehtoollinen. Avocado bacon beef burger, Helsingin 3. parhaaksi äänestetty burgeri ja parhaaksi äänestetty pihvi @Woolshed. Ei muuta kuin että NAM!

Kaupunkisunnuntai, chillailusunnuntai.

Kuvailusessiot shoppailupäivän päätteeksi.

Ruokavalioni on ollut jo ennestään terveellinen, mutta tiettyjä tuloksia tavoitellessa on hyvä muokata normaalista vähän enemmän kurinalaiseksi. Suurin muutos, mitä omaan ruokavaliooni tulee, on proteiinimäärän pienentäminen ja hiilihydraattien lisääminen, sillä nyt oon mennyt aika proteiinipitoisella ruokavaliolla ja salaatteja popsien. Voi olla, että just pitämällä kiinni kaikista välipaloista ja kunnon aterioista,  ruokailun rytmittämisestä ja veden juomisesta, saa jo jonkin verran muutoksia kroppaan treenin ohella.

Riisiä, kanaa, vihanneksia ja salaattia.

Treenaamisessa riittääkin jo tarpeeksi haasteellinen treeni, sopivat painot ja säännöllinen liikkuminen muokkaamaan kroppaa -ainakin aluksi. Aluksi muutoksia on aina helpompi saada, mutta timmiä kroppaa on vaikeampi muokata, koska silloin saa jo aika lailla hienosäätää treenaamisen kanssa, jotta treeni kohdistuu oikeisiin lihaksiin. Pelkästään sen jälkeen, kun osallistuin Facebookissa Motiviren 31 päivän kyykkyhaasteeseen, tuntuu että kyykkääminen päivittäin on jo nyt herätellyt vähän reisi- ja pakaralihaksia, vaikkei pelkkä kyykkäminen itsessään tuo näkyviä muutoksia. Viime viikkoina salipuoli on jäänyt vähemmälle, sillä päätin satsata opintojen aikaa vieviin tehtäviin, kun tiedän että määrätietoinen treenaaminen alkaa nyt. 


Niin keväinen fiilis, kun saa ostaa ihania tulppaaneja!Tää oli niin favorite, että oli pakko käydä nappasemassa rekistä parin päivän mietinnän jälkeen!

Ihanaa viikonalkua kaikille! 

<3 Iida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti