lauantai 9. tammikuuta 2016

Terveisiä Melbournesta!

Aika on vierähtänyt Melbournessa nopeasti ja päivät ovat täyttyneet niin, että istahdin kirjoittamaan vasta nyt, viimeisenä iltana täällä. Lomakohteista Singapore oli selkeästi kaupunkilomakohde, Sydney ja Melbourne sekä ranta- että kaupunkilomakohteita ja seuraavaksi meitä odottaa todellinen rantalomakohde, paratiisi, Gold Coast, jonka olisi tarkoitus kruunata matkamme.

Tuntuu, että matka on kestänyt pitkään, sillä olemme nähneet niin paljon. Välillä pitää tarkistaa puhelimesta mikä viikonpäivä on, sillä ajantaju on ihan lomalla. Kaikki odotukset matkalta ovat jo nyt täyttyneet (sillä luotan siihen, että Gold Coast ei petä odotuksia!). 

Loman tarkoitus on saada arjen kiireet, velvollisuudet ja stressi unohtumaan. Pienoinen kaipuu kotiin kertoo siitä, että loma on tehnyt tehtävänsä. Ehkä olen pienesti alkanut jo odottaa omassa kodissa elämistä. Odotan myös innolla reissuelämän jälkeistä elämän ruotuun laittamista, sillä ostin FitFarmilta treeniohjelman, joka alkaa 18. tammikuuta. Tervetuloa takaisin säännöllisyys ja rutiinit!

Port Phillip Estate
Viininmaistelua viinitilalla
Port Phillip Estate
Merricks General Wine Store
Tässä maisemia viime viikon sunnuntain viininmaistelulta ja viinitarhoilta Port Phillip Estatelta ja Merricks General Wine Storelta sekä näköalapaikalta Cape Schanckilta. Parasta Melbournessa oli road tripit Miikan siskon perheen kanssa viinitiloille ja Great Ocean Roadille!

Cape Schanck lookoutHuikeaa, että olemme päässeet näkemään kenguruita ja koaloja luonnossa!
Yritämme vielä vajaan viikon ajan kerätä auringonvaloa talteen! Aurinkoisia terkkuja!
<3 Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti