lauantai 5. maaliskuuta 2016

Pidä flunssa loitolla!

Useiden kauniiden, aurinkoisten aamujen ja päivien jälkeen nämä harmaat päivät vaikuttavat vahvasti mielialaan sitä alentaen. Tänään herätessäni katseeni kohdistui ensimmäisenä ulos; paistaahan siellä aurinko, paistaahan?! Ulkomailla reissussa ollessa vireystaso on toista luokkaa kuin täällä Suomessa, paistaahan aurinko yleisimmissä lomakohteissa melko kiitettävästi. Tekeväisenä ihmisenä on jopa masentavaa tuntea olonsa vetämättömäksi, jos tekemistä rajoittaa yksinkertaisesti se, ettei jaksa. Talven pimeimpinä aikoina, jotka onneksi alkavat olla ohi, tuntuu välillä ettei edes aina ystäviä jaksaisi tavata, vaikka haluaisikin. Moniin paikkoihin täytyy pakottautua lähtemään. Harvaa varmaan pimeys houkuttelee ja vielä harvemmalle se antaa lisäpotkua päiviin.

Tänä vuonna olen välttänyt sekä syksyn että talven flunssa-aallon – ainakin toistaiseksi. Täytyy koputtaa puuta, kun tuollaista uskaltaa sanoa ääneen. Uskon, että terveenä pysymiseen vaikuttaa monen tekijän summa. Olen liikkunut säännöllisesti, siitä kuitenkaan liikaa stressaamatta. Ruokavalioni on terveellinen ja tasapainoinen. Kiirettä opintojen ja töiden puolesta on ollut sopivasti; ei liikaa tai liian pitkän aikaa, eivätkä stressitasot ole hetkeen nousseet juurikaan tavallista korkeammalle.


En usko minkään tietyn tabletin voimaan tai juokse lääkäriin, kun flunssan ensioireet kolkuttelevat. Yleensä suhtaudun skeptisesti hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin ja jos joku mainostaa, että tämä tuote saa sinut erittäin energiseksi ja poistaa väsymyksen, en luultavasti uskoisi, ainakaan helpolla. Nyt olen kuitenkin hypettänyt sukulaisilleni ja läheisilleni Arctic Warriorsin tuotteiden puolesta. Sain ensikosketuksen tuotteisiin englannin kurssilla, jossa saimme kurssiin sisältyvän tehtävänannon kyseiseltä yritykseltä. Sen jälkeen Arctic Warriors oli liikunta- ja hyvinvointitapahtumassamme, jonka projektijohtamisen kurssilaisten kanssa järjestimme viime marraskuussa.


Tapahtumasta lähtien meidän taloudessamme Arctic Warriorsin geelishotit ovat olleet osa jokapäiväistä arkea muiden vitamiinien rinnalla. Joka aamu heitän C-vitamiiniveteen mukaan taistelija- ja/tai puolustajashotin ja välillä teetä maustaa energiashotti, joka sisältää hunajaa, ruusujuurta ja nokkosta. Syksyn kiireessä latasin energiaa taistelijashotin ruusujuuresta ja nokkosesta. Näiden tuotteiden puolesta voi puhua näinkin skeptinen ihminen kuin minä olen. Näistä kolmesta tuotteesta taistelijashotti on ehdoton suosikkini, ja puolustajashotti ykkönen pöpöjen loitolla pitämisessä flunssa-aaltojen aikaan. Tuotteet ovat täysin luonnollisia, joten ne sopivat hyvin tämän päivän trendeihin.

Tuotteen käyttämisen mielekkyyttä lisäävät hauskat hahmot ja värit, jotka kuvaavat tuotteen ominaisuuksia. Kotonamme tuotteista puhutaankin taistelijana ja puolustajana. En tiedä, voiko sanoa, että olisi sattumaa, ettei huushollissamme ole podettu yhtäkään flunssaa näiden tuotteiden tultua käyttöömme. Olen kuullut, että monet ihmiset tunnustavat ruusujuuren olevan erittäin vahvasti energiatasoon, paineen-, ja stressinsietokykyyn sekä keskittymiskykyyn vaikuttava aine. Enkä voi sanoa olevani eri mieltä. Näyttää siltä, että nämä tuotteet ovat tulleet meille jäädäkseen.

<3 Iida

Arctic Warriors -tuotteet löydät täältä ja niitä voi ostaa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti