sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Erilainen kouluviikko

Tänään on lähtö viikon mittaiselle koulun kurssille Portugaliin. Majailemme kaupungissa nimeltä Estoril ja jännityksellä odotamme, millainen majoituspaikka meitä odottaa. Mikäli löysin oikean paikan Googlen haulla, hostelli on siisti ja hyvä. Kuitenkin varauksella odotamme, mitä tuleman pitää, meille kun kerrottiin ettei kannata odottaa luksusta ainakaan edelliskertojen perusteella. Toivomme kovasti, että tuo majapaikka näyttää livenä samalta kuin kuvissa, jotka netistä löysin. Hostelli sijaitsee rannalla, joten ainakin se on iso plussa!


Nyt täytyy toivoa lämpimiä säitä, sillä tällä hetkellä sääennusteet näyttävät siltä, että ei hyvältä näytä. Tietysti tänään, meidän matkustuspäivänä, olisi aurinkoa ja +18 astetta lämmintä ja heti kotiinpaluumme jälkeen sateiden ennustetaan loppuvan ja lämpötilaennusteet paukkuvat yli +20 asteen. Kurssiviikon ajalle on kuitenkin sääennusteessa sadepisaroita jokaiselle päivälle. Täytyy nyt siis vain toivoa, että ennuste olisi pahasti pielessä!Töitä tälle reissulle kuitenkin lähdetään tekemään, eli koulutyöt jatkuvat normaalisti ja tällä kurssilla meillä on kansainvälisten ryhmien kesken tehtäviä, joiden parissa päivät ahkeroimme. Parina päivänä on mahdollisuus tutustua Lissaboniin, joten työskentelylle löytyy myös vastapainoa.


Tämä reissu on siis täynnä jännitystä ja toivoa. Snapchatissa (iidarsson) voi seurailla, millainen paikka meitä odottaa ja mitä viikon aikana tapahtuu.

Ihanaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa, toivottavasti Suomessa aurinko paistaa!
<3 Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti