maanantai 7. joulukuuta 2015

Tulevaisuudessa projekteja?

Olen jo useammin sanonut, että uskon jokaisen asian elämässä ohjaavan kohti sitä oikeaa, juuri sinulle tarkoitettua tietä kohti. Joskus en olisi osannut arvata, mitä muutaman vuoden päästä opiskelisin ja mitä olisin sitä ennen opiskellut. Luulin, että opintoni keskittyisivät psykologiaan, mutta nyt olenkin ihan toisella alalla, lukemassa liiketaloutta ja suuntautumassa yrittäjyyteen. Lukion jälkeen suoritin toki psykologian ja kasvatustieteiden perusopinnot sekä sen jälkeen merkonomin paperit, mutta enpä osannut joskus ajatella, että elämä näyttäisi näin mutkikkaan reitin kautta ne mahdollisuudet, joita en olisi suoralta kädeltä osannut opon tapaamisessa vielä 18-vuotiaana sanoa haluavani. Vähitellen minäkin, joka olen niin kovin suunnitelmallinen, alan oppia, mitä eläminen tarkoittaa. 

Järjestimme viime viikon keskiviikkona Hyvinvointipikkujoulut -tapahtuman Haaga-Helian Pasilan kampuksella ja tapahtuma onnistui erinomaisesti. Järjestimme tapahtuman yrittäjyyden projektijohtamisen kurssilaisista koostuvan tiimin kanssa ja aloitimme suunnittelun heti syksyllä koulun (ja kurssin) alettua. Olisimme saaneet valita tapahtumaksi myös toimeksiannon, jossa olisi ollut jo valmiit raamit tapahtuman järjestämistä varten, mutta sen sijaan halusimme toteuttaa projektin itse alusta loppuun, aina verkostoitumisesta lähtien. Miten mahtavaa olikaan, että niin monet yrittäjät ja yritykset lähtivät meidän nollabudjetilla suunniteltuun tapahtumaan mukaan!Flow Drinks, http://flowdrinks.com/

Arctic Warriors -piste,  http://www.arcticwarriors.fi/


Jennis Hairdays, Lettitaiteilija Jenni Petänen oli tapahtumassamme loihtimassa ihania lettejä.
Jotakin yhteistyöstä "jäi käteenkin", sillä yhteistyötä on tietyiltä osin suunnitteilla jatkossakin. Muutama mukana olleista yrittäjistä alkoi paikan päällä suunnitella yhteistyötä, joten paikalle saapuminen (ilmaiseksikin) lähes aina poikii jotakin. Moni uusi silmäpari tutustui erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin messu-tyylisessä tapahtumassamme. Oli hieno nähdä, miten ihmiset olivat innostuneita hyvinvointiin liittyvistä tuotteista ja palveluista. Palautteissa saimmekin monien ihanien viestien lisäksi kiitosta tämän tyylisen tapahtuman järjestämisestä ja ehdotuksesta, että opiskelijoille järjestettäisiin enemmänkin hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Hyvinvointi on selkeästi se juttu juuri nyt.

Projektien johtaminen oli mieleistä puuhaa ja osoitti ajatukseni projektien järjestämisestä todeksi; nautin siitä niin paljon, että voisin tehdä sitä joka päivä. Tietysti kaikkien muiden työllistävien kurssien keskellä projektijohtamisen kurssi oli yksi muiden joukossa, vaikka tunteja tapahtuman suunnitteluun käytettiin huomattavasti enemmän kuin opintopisteet kertovat. Olisi varmasti vieläkin mahtavampaa työstää erilaisia projekteja työkseen ja toivonkin, että seuraavat siirtoni opintojen suhteen vievät minua lähemmäs unelmatyötäni.Tehtävälistalta velvollisuudet vähenevät ja parin viikon loppurutistuksen jälkeen lista vaihtuu kokonaan toisenlaiseen To Do -listaan – sellaiseen, jossa lukee "Muista ottaa bikinit ja aurinkolasit mukaan!" ja sellaisia listoja voisin tehdä enemmänkin. Kukapa ei. Olen erittäin innoissani tulevasta vuodesta 2016, joka alkaa Sydneyn värikkään ilotulituksen paukkuessa ja jatkuu kotiin takaisin saapuessa pääsääntöisesti vain mukavien suuntautumisopintojen parissa. Mikä motivoisikaan lomalla akut ladannutta opiskelijaa enemmän! Sen jälkeen ollaankin jo ihan loppusuoralla opintojen suhteen. Jännittävä vuosi on tulossa!

Aurinkoista alkanutta viikkoa!
<3 Iida


Kiitokset vielä yhteistyökumppaneillemme:
adidas
Sats Elixia
Aminopörssi
Flow Drinks
Mikko Vesterinen
Oona Tolppanen
Jenni Petänen
Hoitola Seize
Arctic Warriors
Ruohonjuuri

Sekä tietysti meidän huipputiimille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti